INFORMATIE
   


MUZIKADE
MuziKade is een gratis toegankelijkmuziekspektakel dat gehouden wordt in en rondom de stadshaven en historische Goese Kaden.


STICHTING GOESE KADEN
De Stichting Goese Kaden is opgericht begin jaren tachtig. De bewoners wilden de sfeer rondom de haven bekend maken bij het grote publiek.
De Goese Kadefeesten werden een feit. Jarenlang kon iedereen genieten van de muziek, spelletjes en braderie. Dit werd een groot succes, echter ook een steeds grotere verantwoordelijkheid voor de organisatie. Ongeveer 10 jaar geleden is besloten om hiermee te stoppen.
Echter..... 2 jaar geleden is men samen met Goes marketing gestart met MuziKade, een tweedags muzikaal evenement in de Goese Kaden. Inmiddels heeft Goes Marketing de organisatie geheel overgenomen en is Stichting Goese Kaden betrokken als adviseur.


Goes is Goes
STICHTING GOES MARKETING
Goes Marketing is opgericht per 5 maart 2012 en is de stichting voor de marketing van de stad en de gemeente Goes en heeft ten doel het verhogen van de bekendheid en het verbeteren van het imago van Goes als woon- en werkstad, met het oogmerk dat meer bedrijven, -instellingen en burgers zich binden aan Goes. Het bestuur van Goes Marketing wordt gevormd door Gemeente Goes, ZLM, Delta NV, RWS, Rabobank, Koninklijke Horeca, Ondernemers Contact Goes (OCG) en Ondernemers Organisatie Goes (OOG). CityMarketeer Bart Kooijman en Evenementen Co√∂rdinator Tom de Koning zijn aangesteld om de citymarketing dagelijks verder in te vullen. Goes Marketing heeft als belangrijkste taak pro-actief het profiel van Goes uit te bouwen en te communiceren. 
Goes Marketing heeft evenementen zoals Goes Kinderstad, Vriendinnendag, Goes C, Racoon & Friends, GoesModestad, MuziKade en de intocht van Sinterklaas georganiseerd of financieel en/of organisatorisch ondersteund. Meer informatie op www.goesisgoes.nl .

Stichting Goes Marketing
postbus 141
4461 AC Goes
info@goesisgoes.nl

CONTACT
Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op.
Voor informatie over ligplaatsen e.d. kunt u de havenmeester contacten: www.stadshavengoes.nl of 06 54300983

Klik voor vergroting

LOCATIE
MuziKade wordt georganiseerd in de Stadhaven van Goes.
Het drijvende podium komt aan de Kleine Kade. 
Op de Grote Kade, Bier Kade en op de Turfkade is er ruimte voor publiek en horeca.

Parkeren kunt u op het Molenplein, op de Oostwal, Beestenmarkt (beperkt) en Oude Singel.
Toegang tot de kaden kan vanaf de Grote Markt via de Opril en Koningsstraat. Vanaf Molenplein via Sint Maartensbrug en Grote Kade.